Zoeken

Verzenden

Drukte bezorgdiensten gedurende de COVID periode - Door de enorme groei van online bestellingen als gevolg van de COVID pandemie staan de bezorgdiensten onder hoogspanning. In de pre-COVID periode werd 95% van de zendingen de volgende dag geleverd door PostNL. Dat is helaas nu niet meer het geval. Uit onze statistieken blijkt dat 92% binnen 3 dagen geleverd wordt. Het komt echter ook voor dat het een week of zelfs iets langer duurt. Om onze klantenservice te ontlasten, verzoeken wij u daarom ook bovenstaande goed tot u te nemen en zuinig te zijn met vragen over levertijd. Bedankt voor uw begrip!

Gamesellers.nl maakt gebruik van PostNL. In de overgrote meerderheid van de gevallen (95%, PostNL cijfers) zal uw bestelling, mits op een werkdag voor 16:00 besteld en betaald met iDeal, de volgende werkdag bij u binnen komen. Wij versturen altijd dezelfde werkdag mits besteld voor 16:00. Bij extreme drukte kan 16:00 aangepast worden naar bijvoorbeeld 12:00, dit ziet u dan op de productpagina. Als u uw product via pakketpost wordt verstuurd kunt u ook kiezen dit te laten bezorgen op een PostNL afhaalpunt. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Als uw bestelling door de brievenbus past hoeft u deze uiteraard niet persoonlijk in ontvangst te nemen.

Het volgen van uw bestelling - Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u een email. Indien uw bestelling niet door de brievenbus past krijgt u tevens een track & trace nummer zodat u uw bestelling online kunt volgen. U krijgt uitsluitend een track & trace mail als de zending niet door de brievenbus past.

Verzendkosten - Voor brievenbuszendingen binnen Nederland hanteren wij een tarief van € 2,95. Voor pakketpost binnen Nederland rekenen wij een vast bedrag van € 5,95, naar België € 8,95. Voor rembours zendingen binnen Nederland komt hier € 10,95 bij.