Zoeken

Verzenden

Door de enorme groei van online bestellingen mede als gevolg van de COVID pandemie staan de bezorgdiensten onder hoogspanning. In de pre-COVID periode werd 95% van de zendingen de volgende dag geleverd door PostNL. Dat is helaas nu niet meer het geval. Uit onze statistieken blijkt dat 92% binnen 3 dagen geleverd wordt. Het komt echter ook voor dat het een week of zelfs iets langer duurt. Vooral maandag en dinsdag zijn dagen dat de bezorgdiensten meer aangeleverd krijgen dan ze kunnen verwerken. Het surplus wordt verdeeld over de dagen erna. Om onze klantenservice te ontlasten, verzoeken wij u daarom ook bovenstaande goed tot u te nemen en zuinig te zijn met vragen over levertijd. Bedankt voor uw begrip!

Gamesellers.nl maakt gebruik van DHL en PostNL. In de overgrote meerderheid van de gevallen (95%, PostNL cijfers) zal uw bestelling, mits op een werkdag voor 12:00 besteld en betaald met iDeal, de volgende werkdag bij u binnen komen. Wij versturen altijd dezelfde werkdag mits besteld voor 12:00. Vaak zelfs tot 16:00. Als u uw product via pakketpost wordt verstuurd kunt u ook kiezen dit te laten bezorgen op een DHL of PostNL afhaalpunt. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Als uw bestelling door de brievenbus past hoeft u deze uiteraard niet persoonlijk in ontvangst te nemen.

Het volgen van uw bestelling - Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u een email. Indien uw bestelling niet door de brievenbus past krijgt u tevens een track & trace nummer zodat u uw bestelling online kunt volgen. U krijgt uitsluitend een track & trace mail als de zending niet door de brievenbus past.

Verzendkosten - Voor brievenbuszendingen binnen Nederland hanteren wij een tarief van € 2,95. Voor pakketpost binnen Nederland rekenen wij een vast bedrag van € 5,95, naar België € 8,95. Voor rembours zendingen binnen Nederland komt hier € 10,95 bij.