Zoeken

Verzenden

Gamesellers.nl maakt gebruik van DPD en PostNL. In de grote meerderheid van de gevallen zal uw bestelling, mits op een werkdag voor 13:00 besteld en betaald met iDeal, de volgende werkdag bij u binnen komen. Wij versturen altijd dezelfde werkdag mits besteld voor 13:00. Vaak zelfs tot 16:00. Als u uw product via pakketpost wordt verstuurd kunt u ook kiezen dit te laten bezorgen op een DPD of PostNL afhaalpunt. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Als uw bestelling door de brievenbus past hoeft u deze uiteraard niet persoonlijk in ontvangst te nemen. 

Het volgen van uw bestelling - Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u een email. Indien uw bestelling niet door de brievenbus past krijgt u tevens een track & trace nummer zodat u uw bestelling online kunt volgen. U krijgt uitsluitend een track & trace mail als de zending niet door de brievenbus past.

Verzendkosten - Voor brievenbuszendingen binnen Nederland hanteren wij een tarief van € 2,95. Voor pakketpost binnen Nederland rekenen wij een vast bedrag van € 5,95, naar België € 8,95. Voor rembours zendingen binnen Nederland komt hier € 10,95 bij.