• Vertragingen bij PostNL komen nu vaker voor dan gebruikelijk
  • Op onze site vind je veelgestelde vragen en antwoorden
  • Zendingen naar België vanaf heden uitsluitend met PostNL
  • Vertragingen bij PostNL komen nu vaker voor dan gebruikelijk
  • Op onze site vind je veelgestelde vragen en antwoorden
  • Zendingen naar België vanaf heden uitsluitend met PostNL

Betalen

Wij accepteren de meest gebruikte betaalmethoden.

iDeal - Als u beschikt over een bankrekening bij ABN-AMRO, Rabobank, Fortis, RBS, ING, ASN Bank, Friesland Bank of Triodos en over de mogelijkheid tot internet bankieren, kunt u met iDeal betalen. Met iDeal rekent u af in uw vertrouwde bankomgeving. iDeal is uitsluitend te gebruiken in Nederland.

Paypal - Eén van de meest gebruikte betaalmethoden online.

Creditcard - Wereldwijd één van de meest gebruikte betaalmethode. U kunt betalen met Visa of Mastercard

Bankoverschrijving (vooruitbetaling) - U kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekening (IBAN) NL71 ABNA 056 016 2448 ten name van Dutchrock B.V. te Leiderdorp onder vermelding van uw bestelnummer. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van uw betaling enkele dagen in beslag neemt. Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling verwerkt. Als u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u via email een bevestiging met daarin de gegevens die u nodig heeft om het openstaande bedrag te voldoen.

Rembours - Als u kiest voor rembours betaalt u voor uw bestelling aan de postbode. Het is niet mogelijk rembourspakketten naar een postbus te versturen. Houdt u er rekening mee dat u contant moet betalen aan de postbode. Als u de eerste twee afleverpogingen niet aanwezig was, kunt u de bestelling ophalen bij het dichtsbijzijnde postkantoor en kunt u betalen aldaar. De extra kosten voor rembours buiten de reguliere verzendkosten bedragen € 9,95.