Retourneren

Als uw product defect is geraakt of u heeft uw product defect ontvangen verzoeken wij u om via de contactpagina contact met ons op te nemen.

Verkeerd artikel ontvangen - Als u de bestelling binnen krijgt controleer altijd of u hetzelfde product heeft gekregen dan dat u besteld heeft. Is dit niet het geval verzoeken wij u ons dit te melden via onze contactpagina.

Retourneren binnen de zichttermijn (14 dagen) - Als u het product binnen de zichttermijn van 14 dagen wilt retourneren verzoeken wij u om via onze contactpagina contact met ons op te nemen. Als u de goederen retourneert zorg er dan altijd voor dat deze goed verpakt zijn, inclusief alle toebehoren. Wij verzoeken u vriendelijk de reden van het retourneren op de achterzijde van de factuur te vermelden. Voor games geldt dat deze nog steeds in het originele seal behoren te zitten. De verzendkosten die gemaakt moeten worden om het product te retourneren zijn voor eigen rekening. U krijgt echter wel het volledige aankoopbedrag, inclusief door ons reeds gemaakte verzendkosten om het te versturen naar u, retour.