• Het is in deze periode extreem druk bij PostNL
  • Vertragingen komen veel vaker voor dan gebruikelijk
  • Het is in deze periode extreem druk bij PostNL
  • Vertragingen komen veel vaker voor dan gebruikelijk

Veelgestelde vragen

Ik heb besteld bij Gamesellers.nl

Als u op een werkdag besteld en betaald vóór 16:00 wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen komt de bestelling de volgende dag aan (PostNL statistiek).

Wij versturen dezelfde werkdag mits de bestelling is gedaan en betaald vóór 16:00. In de regel duurt het 2 of 3 werkdagen voordat de bestelling wordt afgeleverd.

Soms worden de statussen van de bestellingen iets later bijgewerkt waardoor u later een verzendbevestiging ontvangt. Heeft u helemaal geen bevestiging ontvangen dat is het mogelijk dat deze in de ongewenste mail map is beland. 

Dit hang af wat u besteld heeft. Als u iets heeft besteld wat door de brievenbus past ontvangt u geen track & trace code. Als uw bestelling niet door de brievenbus past ontvangt u een mail met een track & trace link. Op basis hiervan kunt u zien waar de zending zich bevindt.

Voor verzendingen binnen Nederland gebruiken wij uitsluitend PostNL. Naar België gebruiken wij DPD of PostNL. 

Als de bestelling door de brievenbus past bedragen de verzendkosten € 2,95. Past de bestelling niet door de brievenbus betaalt u € 5,95.

Alle bestellingen naar België worden verstuurd met PostNL, de kosten hiervoor bedragen € 8.95. U krijgt een mail met track & trace link zodat u de bestelling kunt volgen. 

Wij verwerken retouren binnen 6 werkdagen na ontvangst. 

Na verwerking- en goedkeuring van de geretourneerde zending storten wij het bedrag terug op de methode waarmee de bestelling is betaald. U ontvangt hiervan bericht. Het duurt dan nog 1-2 werkdagen voordat het bedrag op de rekening / creditcard staat.

Het versturen van bevestigingen gaat automatisch. Als u deze niet heeft ontvangen is deze waarschijnlijk terecht gekomen in de map met ongewenste emails. Ook is het mogelijk dat u een typefout heeft gemaakt bij het invoeren van uw email adres. 

In beginsel krijgt u altijd binnen één werkdag antwoord op uw vraag. Als het erg druk is, bijvoorbeeld tijdens de sinterklaas- en kerstperiode kan het iets langer duren.

Ik heb besteld via Bol.com

Gamesellers.nl verstuurt zonder uitzondering dezelfde werkdag, mits besteld voor 16:00. Zoals ook wel staat vermeld op Bol.com kan het soms voorkomen dat er iets vertraging ontstaat bij PostNL. Met het verzenden van e-mails gaat Bol.com er vanuit dat er nooit vertraging ontstaat. Dat is natuurlijk niet zo, gemiddeld komt 5% te laat aan. In drukke periodes zoals kerst of zoals nu gedurende de corona crisis komt vertraging nog (veel) vaker voor. We proberen de levertijden hierop aan te passen. Uw bestelling is dus gewoon onderweg en komt in het overgrote gedeelte van de gevallen een dag later.

Wij versturen zonder uitzondering dezelfde werkdag mits besteld voor 16:00. Niet ieder artikel legt dezelfde route af waardoor het mogelijk is dat het ene artikel wel en het andere artikel niet op tijd komt. Komen alle artikelen bij ons vandaan geldt dit natuurlijk niet. Dit kan alleen voorkomen als u in 1 bestelling artikelen heeft van verschillende leveranciers.

Waarschijnlijk heeft u dan een artikel besteld dat door de brievenbus past. De zending is dan vertraagd bij PostNL waardoor het niet zaterdag bij u binnen is. Omdat er op maandag geen brievenbuspost wordt bezorgd is dinsdag de eerstvolgende mogelijkheid tot bezorging.

Wij kunnen helaas niet iedere bestelling met track & trace versturen. Dit geldt voornamelijk voor kabeltjes en andere dingen die door de brievenbus passen. De marges zijn klein, we zouden op iedere bestelling geld moeten toeleggen of we zouden de prijzen 3 tot 4 euro moeten verhogen. Een brievenbuspakje met track en trace wordt door dezelfde postbezorger bezorgd als gewone brievenbuspost en je kunt nog niet veel zien anders dan dat het verstuurd is. Het maakt qua snelheid dus niets uit. U krijgt sowieso een verzendbevestiging via Bol.com.