Veelgestelde vragen

Verzenden

Als u op een werkdag besteld en betaald vóór 16:00 wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen komt de bestelling de volgende dag aan (PostNL statistiek).

Wij versturen dezelfde werkdag mits de bestelling is gedaan en betaald vóór 16:00. In de regel duurt het 2 of 3 werkdagen voordat de bestelling wordt afgeleverd.

Soms worden de statussen van de bestellingen iets later bijgewerkt waardoor u later een verzendbevestiging ontvangt. Heeft u helemaal geen bevestiging ontvangen dat is het mogelijk dat deze in de ongewenste mail map is beland. 

Dit hang af wat u besteld heeft. Als u iets heeft besteld wat door de brievenbus past ontvangt u geen track & trace code. Als uw bestelling niet door de brievenbus past ontvangt u een mail met een track & trace link. Op basis hiervan kunt u zien waar de zending zich bevindt.

Voor verzendingen binnen Nederland gebruiken wij uitsluitend PostNL. Naar België gebruiken wij DPD of PostNL. 

Als de bestelling door de brievenbus past bedragen de verzendkosten € 2,95. Past de bestelling niet door de brievenbus betaalt u € 5,95.

Als de bestelling door de brievenbus past € 6,95. Past de bestelling niet door de brievenbus bedragen de verzendkosten € 9,95. Ook de brievenbus zendingen worden met track & trace verstuurd (DPD).